Известие

Collapse
No announcement yet.

Запопитване за чип

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Запопитване за чип

Защо много хора казват, че след слагането му или настройването трябвало да се кара само с високооктанов бензин иначе щели дрън-дрън та пляс ? Имам познат кара вече 2г с чип разлика има не е като да няма чип и не кара само с високооктанов безнзин пък няма проблем... Да се надяваме, че няма й да има

И има ли колега, който е измервал на Дино въртящият момент и кончетата за реална промяна и ако да каква е тя, Бобо може да сподели тук еФентуално... за + и - те!
    Alfa Romeo GTV 150hp

аз на мойта ще и сложа ма неочаквам почти никаква разлика
    Spin City!

Comment

Първоначално публикувано от Zhivkov Покажи съобщение
      аз на мойта ще и сложа ма неочаквам почти никаква разлика
      Тогава от какъв зор?
      Alfa Romeo GTV 150hp

Comment

Предпазна мярка за магистрални изпълнения
        Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
        Fiat Bravo II 1.4 90hp
        sigpic
        Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Ако е само за това всеки си преценява аз така или иначе на дълъг път едва ли с нея, а и дори да е с нея няма да карам с повече от 160-170 което е окей, а пък за едно изпреварване със 200 няма да и стане нищо надявам се Иначе си мисля, че на магистралата може спокойно да си поддържа 150-160км 30-40мин.
          Alfa Romeo GTV 150hp

Comment

хубав спортен филтър и хубав чип има ефект определено.и мотора в идеално техн.състояние и нов съединител
            Alfa romeo GTVex
            Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
            Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
            Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Първоначално публикувано от b2d Покажи съобщение
              Защо много хора казват, че след слагането му или настройването трябвало да се кара само с високооктанов бензин иначе щели дрън-дрън та пляс ? Имам познат кара вече 2г с чип разлика има не е като да няма чип и не кара само с високооктанов безнзин пък няма проблем... Да се надяваме, че няма й да има

И има ли колега, който е измервал на Дино въртящият момент и кончетата за реална промяна и ако да каква е тя, Бобо може да сподели тук еФентуално... за + и - те!
              Високо октановия бензин е задължителен то в България и той е невероятен та камо ли нискооктановия много от вас са си карали колите в чужбина и са усетили разликата в горивото А след чип просто колата се прави за този бензин и за да е безопасно и оптимално се кара с 100 октана повечето нови коли дори с 95 и чип не се повреждат просто стават доста невървящи (същото като с менте чип ) Обаче при ТС моторите дори с автоматичното обучение нещата на пълна газ на магистралата или на място където няма кво да ви спре се получават малко весели и опасни

Ефект от чипа има и то осезателен ако няма ефект сменете тунера Чипа няма негативни ефекти в/у колата освен това че трябва да се кара със 100 октана а пък и да карате с 95 колата се самонастройва и вдига разхода само дето не върви.

Има доста коли мерени на диното и ефекта при 90% е очаквания за конкретния модел останалите 10% са били с проблеми и не са показали желаното
              0888 232 484 - Бобо Extreme Service
              sigpic
              Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
              Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                Обаче при ТС моторите дори с автоматичното обучение нещата на пълна газ на магистралата или на място където няма кво да ви спре се получават малко весели и опасни

Казваш ,че и чипа не може да спаси мотора ,или аз нещо не съм доразбрал ??
                Fiat Bravo II 1.4 90hp
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщение
                  Ако караш с 95-да
                  Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                  Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                  Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                    Ако караш с 95-да
                    Тя мойта каручка 95 не е вкусвала никога ,един път и сложих 98 и то ,щото нямаше 100. Така че съм доволен от отговора
                    Fiat Bravo II 1.4 90hp
                    sigpic

Comment

Тя мойта каручка 95 не е вкусвала никога ,един път и сложих 98 и то ,щото нямаше 100. Така че съм доволен от отговора
                      И аз само 100 и сипвам - незнам дали има разлика ама не ща да пробвам + това разликата е 20-тина стотинки не е 2 лв.
                      sigpic
                      GTV 2.0 V6 Turbo Facelift
                      Lulin Group Ltd.

Comment

Първоначално публикувано от Alfredo Покажи съобщение
                        И аз само 100 и сипвам - незнам дали има разлика ама не ща да пробвам + това разликата е 20-тина стотинки не е 2 лв.
                        Бе тя твойта не е като наще родилки
                        Fiat Bravo II 1.4 90hp
                        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Alfredo Покажи съобщение
                          Ти колега,серизно требе се замислиш за чипче,колата ти направо няма да я познаеш
                          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

мдаа и хубав спортен филтър с чип и една генерация-да за този мотор си заслужава
                            Alfa romeo GTVex
                            Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                            Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                            Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Да с 95 бензин няма да го спаси !
                              0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                              sigpic
                              Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                              Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Working...
                              X